WIE IS CALICO?

Wij zijn makers...

We zijn een kleine ontwerpstudio met grote klanten en een mooi netwerk. We maken een breed scala aan producten, het liefst fysiek, want daar ligt onze passie. Wanneer een product ontwikkeld is, zetten we het ook in de markt. Dit kan op diverse manieren. We helpen bedrijven met het implementeren van het product, we investeren in start-up’s en helpen deze met tijd of geld, of we starten zelf een nieuw bedrijf (samen met anderen). We zijn dus projectmanagers, ontwerpers, investeerders en ondernemers. Dat is wat Calico uniek maakt.
We duiken regelmatig in nieuwe markten en onderwerpen, dat is uitdagend en het houdt ons scherp. Hierdoor is ons portfolio zo divers geworden! We brengen altijd nieuwe en frisse blikken aan tafel en we nemen ervaringen mee uit andere branches. Dit wordt altijd als zeer verfrissend en energiek ervaren. Wil je meer weten? Neem contact op of kijk nog even verder op onze website.

"We design products and services for a sustainable business"

Onder ‘Sustainable’ verstaan wij een perfecte balans tussen groen en commercie. We vinden het erg belangrijk om producten te ontwikkelen voor de lange termijn. We kijken altijd naar circulair design en dagen onze opdrachtgevers en hun producenten hierin uit. We werken graag met de mooiste en vooral duurzaamste materialen. Dit is niet alleen beter voor het milieu, het scheelt ook altijd geld. Niet alleen in ontwerp is duurzaamheid belangrijk, ook bedrijven moeten steeds meer focussen op duurzaamheid zodat ze blijven bestaan. Hier hebben we het niet alleen over het milieu, maar juist de economische duurzaamheid. Beide staan hoog in het vaandel bij Calico. Maak een afspraak met ons en we laten je zien aan de hand van onze projecten hoe duurzaamheid jouw business kan laten groeien.