BUSINESS

“It’s all about the positioning”

Business Design

Innovatie en product ontwikkeling gaat verder dan het ontwikkelen van een product of dienst. Het grijpt zich vast aan de gehele organisatie. Dit betekend dat teams en afdelingen soms resoluut moeten ontwikkelen. Hierin kunnen wij een belangrijke rol spelen. Van het begeleiden van innovatie trajecten tot het opzetten van een geheel nieuw bedrijf

Wij ondersteunen of bouwen jouw business, product of dienst. Dat doen we in een klein, multidisciplinair team met achtergronden in bedrijfskunde, ontwerp, communicatie en multimedia. Veel kunnen wij in huis ontwikkelen, van prototype tot organisatie verandering en van positionering tot campagnes, kortom alle facetten die je nodig hebt om je innovatie te laten slagen.

Positionering

Product, merk en bedrijf kunnen niet zonder elkaar. Wij bekijken deze drie elementen altijd samen. De kern van deze elementen is de positionering in de markt. De keuzes die je maakt voor product, merk en bedrijf moeten altijd op elkaar aansluiten en op de positionering die je kiest. Heb je al een merk? Ook dan moet je jouw positie kennen en naar de markt blijven kijken en bijsturen wanneer nodig. Zo behoud je een unieke plek in de markt.

"We create brands so people won't 'just buy' products, but so they make it an essential part of their life"