MERK

“It’s all about the positioning”

Marketing & Branding

We weten wat onze positie in de markt is en dat dragen we ook uit! Doe jij dat ook? We kijken altijd naar de essentie achter jouw vraag. Je hebt een nieuw logo nodig, wat moet deze dan uitstralen? Wat is jouw positie in de markt en wat doen jouw concurrenten? Daar willen we graag jouw marketing op aansluiten.

Wij ondersteunen of bouwen jouw merk, product of dienst. Dat doen we in een klein, multidisciplinair team met achtergronden in bedrijfskunde, ontwerp, communicatie en multimedia. We maken alles zelf, van logo tot huisstijl en website tot campagnes, kortom alle uitingen die je nodig hebt.

Positionering

Product, merk en bedrijf kunnen niet zonder elkaar. Wij bekijken deze drie elementen altijd samen. De kern van deze elementen is de positionering in de markt. De keuzes die je maakt voor product, merk en bedrijf moeten altijd op elkaar aansluiten en op de positionering die je kiest. Heb je al een merk? Ook dan moet je jouw positie kennen en naar de markt blijven kijken en bijsturen wanneer nodig. Zo behoud je een unieke plek in de markt.

"We create brands so people won't 'just buy' products, but so they make it an essential part of their life"

To Cookie or not to Cookie... #Arrghh