WORKSHOPS

'Volgens mij moeten we even een brainstorm doen'

Brainstormen is een ontzettend nuttig middel. Voor veel mensen is het een vergadering waarin je creatieve dingen doet en ideeën bedenkt. Voor ons is brainstormen iets anders, het is een Design Thinking methodiek die je tijdens een creatieve sessie gebruikt. In zo’n creatieve sessie doe je namelijk nog veel meer. Het is erg moeilijk om uit het niets ineens goede ideeën te moeten verzinnen, daar hebben je hersenen tijd voor nodig. Daarom begeleiden wij creatieve sessies waarin je hersenen worden voorbereid op het bedenken van creatieve oplossingen, zodat je daadwerkelijk goede ideeën kunt verzinnen.

Benieuwd hoe dat werkt?

We creëren samen met jou de perfecte creatieve sessie en we begeleiden deze workshop. Ieder probleem of onderwerp heeft namelijk zijn eigen aanpak nodig.

Brainstormen doen we nooit zonder de brainstorm regels.

Productontwikkeling in high speed

Dat doen we tijdens een Design Sprint. 

De Design sprint is een vijfdaags proces waarin we belangrijke problemen of bedrijfscases oplossen vanuit Design Thinking, met creatieve (brainstorm) methodieken, prototyping en testen met de consument. In een sprint voegen we weken of maanden aan vergaderingen en werk samen in maar een paar dagen. In plaats van het introduceren van een minimaal functionerend product in de markt, test je een realistisch prototype en verkrijg je snel de juiste data om de juiste conclusies te kunnen trekken.